Bemutatkozás

ÖRÜLÖK, HOGY ITT VAGY!

Remélem maradsz még egy kicsit és megismerkedhetünk. Gergő vagyok, 15 éves korom óta igyekszem minden számomra fontos pillanatot képekben rögzíteni. Szenvedélyem szakmává vált, majd egy hosszabb kitérőt tettem a pénzügyi világban, hogy végül  ismét visszatérjek ahhoz a munkához amit igazán szeretek. 
Szerintem a fotós egy szuperhős, akinek a különleges képessége, hogy meg tudja állítani az időt, ráadásul nem egy pillanatra, hanem hosszú éveken át. Ehhez a fotóknak és a fotósnak ezzel a három szupererő-összetevővel kell rendelkeznie:
 

TERMÉSZETES: elsősorban a legjobb pillanatokra koncentrálok és olyan képeket készítek, amik elmesélik a Ti egyedi és megismételhetetlen történeteteket.

EMBERI: Hiszem, hogy a barátságos attitűd és az odafigyelés megteremti azt a közeget, amivel természetes fotók készíthetők.

MARADANDÓ: tudatosan kerülöm azokat a képszerkesztési elemeket, amik az éppen aktuális divatirányzatnak felelnek meg, szerintem lényeges hogy ne az adott stílus legyen hangsúlyos, hanem a kép tartalma.

Remélem személyesen is tudunk találkozni  és egy finom kávé mellett folytathatjuk Veled a bemutatkozást.

0