Gyik

Erről oldalakat tudnék írni, de a legfontosabb elemek: kapcsolatfelvétel, ajánlat kiadása írásban, esküvőfotózás esetén minimum 1 személyes találkozó (szerződéskötéssel, és ha lehet, helyszínbejárással). Fotózás az előre egyeztetett rendelkezésre állási időben, majd a képek utómunkája, végül digitális és személyes úton vagy postán keresztül történő átadása, a csomagajánlatokban szereplő határidőkön belül.

Kétféle utómunkát szoktam elvégezni: 1) minden fotón utólagos szín- és kontraszt beállítások, szükség szerint 2) esküvői kreatív fotók, valamint portrék esetében az arcbőr retusálása (pl. bőrhibák eltüntetése, szükséges bőrsimítás, stb.).

Alapvetően nem, aminek több oka is van. Egyrészt a legjobb minőség elérése érdekében nagy kiterjesztésű képfájlokként készülnek a nyers fotók is, amiket nehézkes átadni és ezeket az Ügyfélnek megnyitni/kezelni. Másrészt az elkészült fotókból a maximumot szeretném kihozni és nem egy félkész munkát átadni, ami manapság sajnos másodpercek alatt publikálásra is kerülhet a világhálón.

Amennyiben a csomagajánlatok nem fedik le teljesen az elképzeléseket, úgy kérhető személyre szabott ajánlat is, amit elérhetőségeim valamelyikén keresztül igényelhettek.

Akkor tudunk más árban megegyezni (bizonyos esetekben), ha a csomagajánlataimhoz vagy az előzetesen egyeztetett személyre szabott ajánlathoz képest kevesebb szolgáltatási elemet igényelsz, pl. kevesebb fotó, rövidebb rendelkezésre állási idő, nem kérsz papírképeket, stb. 

Szerződött másodfotósom nincs, de igény esetén, előzetes egyeztetés alapján kérhető ez a szolgáltatás is. Az esküvő jellegétől függően viszont lehetséges, hogy asszisztens is csatlakozik hozzám.

Magyarország területén belül nem szükséges szállást biztosítanotok. 

Igen, bármilyen alkalomra tudok akár digitális, akár papír formátumú, személyre szabott ajándékkártyát készíteni.

0