Visszajelzések

Szerémy-Bodnár Anett

Szia! Csodálatos volt minden és nagyon köszönjük a munkád! Ebből a pár képből már most biztos vagyok hogy csodás munkát végeztél! Köszönünk neked mindent, örülök, hogy téged választottunk!

Koroly Réka

Nagyon szépen köszönjük a vasárnapot Neked! 🙂 Egyrészt már most látjuk, hogy a képek szuperek lettek/lesznek! Másrészt, készülődéskor és a kreatív fotózáskor, azért még volt bennünk izgalom bőven, de a kedvességed és az irányításod nagyban segítette, hogy feloldódjunk! Örülünk, hogy Téged választottunk! 🙂
Nagyon köszönjük a képeket, nagyon szuperek! 🙂
Akiknek elküldtük mindenki elámult! :))
Iszonyatosan profi vagy! 🙂

Grünwald Cintia

Innen is nagyon szépen köszönjük a profi munkát!
Remek hangulatban telt az esküvői fotózásunk (még ásványvizet) is kaptunk ebben a hőségben! Röviden és tömören: Kedves, profi, precíz, gyors!
Szóval, csak ajánlani tudjuk!

Magyarossy Fanni

Csodálatosak lettek a fotók nagyon tetszik mindkettőnkek! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Nagyon köszönjük a képeket, csodásak lettek!

Nagyon örülünk neki, hogy ilyen sokat küldtél.

Rozmán Alexandra

Nagyon szépen köszönjük a rugalmasságot és a profi munkát!
Bátran fogunk ajánlani mindenkinek a későbbiekben. 🙂

Kardos Dóra

Gergő, imádom ezeket a képeket!!! Egyelőre egyszerűen nem tudok többet írni, mert megállás nélkül csak lapozgatok közöttük, és nem tudom kiválasztani a kedvencem, mert mindig az az aktuális kedvencem, amit éppen nézek. De muszáj volt megírnom, hogy csodásak, éppen ilyet képzeltem, és KÖSZÖNÖM!!!

Menczer Kinga

Nagyon szép képek,mindent kihoztál a körülményekből és belőlünk. 🙂 

Most kaptuk meg! Imádom őket!

 

Csiszér Ágnes

Gergõ által fotózott képeinket imádom, árad belõlük a jókedv. Ez részben annak is volt köszönhetõ, hogy könnyen el tudtuk engedni magunkat, még a kisfiúnk is, aki egyébként lassabban oldódó típus. Számára ez csak egy jó móka volt az ismerõs játszótéren, hisz Gergõ nem kért tõlünk semmi mesterkéltet, s elfogadta, amikor Dani már elfáradt, hisz ô is apuka. Voltak jó ötletei, de bármit csinálhattunk volna, hiszen sikerült a spontán helyzeteket is gyönyörûen megörökítenie. Nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen szép képeket készített rólunk, öröm lesz megöregedve is visszanézni milyen boldogok voltunk.

Dombóvári-Kovács Ilka

Nagyon jól éreztük magunkat az egész fotózás alatt. Jó volt, hogy nem pillanatokat kreáltunk a képek kedvéért, hanem Gergő a spontán kialakult helyzeteket kapta el a megfelelő időben. Így igazán kifejező képek születtek, miközben nem éreztük fárasztónak és stresszesnek a fotózást.

Ildikó JózsaIldikó Józsa
17:44 30 Oct 22
Gergő, mint régi kolléga került újra az életünkbe gyermekünk születése után, akkor már fotós minőségében. A legjobb választás volt, azóta sem kérdés, hogy a szokásos évi családi fotóinkat ő készíti el. Rugalmassága, barátságossága, profi de laza, és mégis maximálisan igényes hozzáállása miatt szívből ajánlom őt mindenkinek!
Andrea SzalaiAndrea Szalai
14:18 28 Oct 22
Köszönjük szépen a képeket! Csodásak lettek! Nagy örömmel lapozgatjuk az albumot! A könnyed és határozott útmutatásod segítségével gyorsan feloldódtunk és át tudtuk adni magunkat a fotózás örömteli pillanatainak! Csak így tovább!Köszi még egyszer mindent!
Laszlo PistaLaszlo Pista
09:18 06 Oct 22
Legjobb fej és szuper fotós. A közös munka minden perce egy élmény volt, varázslatos képeket készített és jókat nevettünk .
Rita PorkolábRita Porkoláb
19:08 22 Aug 22
Nagyon lelkiismeretes, odaadó személy, aki a mi elképzeléseinket tartotta szem előtt. Könnyű volt együtt dolgozni, hisz vicces, kreatív, türelmes és végtelenül tapintatos.A képek pedig csodásak lettek, magazinba illőek! Mi nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek!
Glória Jakab-ValkaiGlória Jakab-Valkai
10:54 30 Aug 21
Gergő vizuális alkotómunkáját előbb ismertem meg, mint őt magát. Egy közös jóbarátnőnk mutatta meg nekem a fotóit, videóit, és lenyűgöztek. Amikor először találkoztunk, rögtön el is mondtam, hogy mennyire tehetségesnek találom, és hogy a művészetéből kellene karriert csinálnia. Ebből a rajongó bemutatkozásból szerelem, majd házasság és családalapítás lett. 🙂 Természetesen nehéz a Férjemről, mint fényképészről elfogultságmentesen nyilatkoznom, de tárgyilagos szemmel is ugyanolyan nagyra tartom őt, mint 15 éve, a megismerkedésünket megelőzően. Gergő számomra abban kiemelkedő, ahogy meglátja – és tapintatosan, de jól érezhetően rögzíteni is tudja – a pillanatokban az élőt, mindazt, ami felemel, ami emberivé tesz minket. Sohasem szerettem, ha fotóznak, de az általa készített felvételeken jólesően magamra, a személyiségem lényegére ismerek.Szívből ajánlom őt Mindenkinek, aki szeretteiről és élete fontos eseményeiről időtlen és őszintén szép képeket szeretne, amelyek évek múlva is érzelmeket idéznek fel, csalnak elő.
js_loader

0