Visszajelzések

Szerémy-Bodnár Anett

Szia! Csodálatos volt minden és nagyon köszönjük a munkád! Ebből a pár képből már most biztos vagyok hogy csodás munkát végeztél! Köszönünk neked mindent, örülök, hogy téged választottunk!

Koroly Réka

Nagyon szépen köszönjük a vasárnapot Neked! 🙂 Egyrészt már most látjuk, hogy a képek szuperek lettek/lesznek! Másrészt, készülődéskor és a kreatív fotózáskor, azért még volt bennünk izgalom bőven, de a kedvességed és az irányításod nagyban segítette, hogy feloldódjunk! Örülünk, hogy Téged választottunk! 🙂
Nagyon köszönjük a képeket, nagyon szuperek! 🙂
Akiknek elküldtük mindenki elámult! :))
Iszonyatosan profi vagy! 🙂

Grünwald Cintia

Innen is nagyon szépen köszönjük a profi munkát!
Remek hangulatban telt az esküvői fotózásunk (még ásványvizet) is kaptunk ebben a hőségben! Röviden és tömören: Kedves, profi, precíz, gyors!
Szóval, csak ajánlani tudjuk!

Magyarossy Fanni

Csodálatosak lettek a fotók nagyon tetszik mindkettőnkek! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Nagyon köszönjük a képeket, csodásak lettek!

Nagyon örülünk neki, hogy ilyen sokat küldtél.

Rozmán Alexandra

Nagyon szépen köszönjük a rugalmasságot és a profi munkát!
Bátran fogunk ajánlani mindenkinek a későbbiekben. 🙂

Kardos Dóra

Gergő, imádom ezeket a képeket!!! Egyelőre egyszerűen nem tudok többet írni, mert megállás nélkül csak lapozgatok közöttük, és nem tudom kiválasztani a kedvencem, mert mindig az az aktuális kedvencem, amit éppen nézek. De muszáj volt megírnom, hogy csodásak, éppen ilyet képzeltem, és KÖSZÖNÖM!!!

Menczer Kinga

Nagyon szép képek,mindent kihoztál a körülményekből és belőlünk. 🙂 

Most kaptuk meg! Imádom őket!

 

Csiszér Ágnes

Gergõ által fotózott képeinket imádom, árad belõlük a jókedv. Ez részben annak is volt köszönhetõ, hogy könnyen el tudtuk engedni magunkat, még a kisfiúnk is, aki egyébként lassabban oldódó típus. Számára ez csak egy jó móka volt az ismerõs játszótéren, hisz Gergõ nem kért tõlünk semmi mesterkéltet, s elfogadta, amikor Dani már elfáradt, hisz ô is apuka. Voltak jó ötletei, de bármit csinálhattunk volna, hiszen sikerült a spontán helyzeteket is gyönyörûen megörökítenie. Nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen szép képeket készített rólunk, öröm lesz megöregedve is visszanézni milyen boldogok voltunk.

Dombóvári-Kovács Ilka

Nagyon jól éreztük magunkat az egész fotózás alatt. Jó volt, hogy nem pillanatokat kreáltunk a képek kedvéért, hanem Gergő a spontán kialakult helyzeteket kapta el a megfelelő időben. Így igazán kifejező képek születtek, miközben nem éreztük fárasztónak és stresszesnek a fotózást.

0